AANBOD

PLAYMATE

Dolle pret op deze playmate. Dit springsculptuur van 6x6m gebouwd uit ballen en haakwerk is de garantie voor uren speelplezier.

PLAYSCAPE DE LUXE

Hup rond in een surrealistisch landschap van touw, ballen en banden. Je springt van hoge bergtoppen in diepe dalen en klautert weer omhoog. Alles kan!
De Playscape De Luxe van 6×6 m is de perfecte aanvulling op een klassiek terras en zorgt
meteen voor een heerlijke vibe en zomerkriebels.

SPEELBEESTEN

Met hun gekke snuitjes hebben ze een aaibaarheidsfactor 10 maar ze dienen toch vooral om op te stuiteren.  Kinderen hebben dit meteen begrepen!  Deze speelbeestjes zijn niet enkel een kleurinjectie op je feest, event of festival… ze hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor jong en oud.

SLINGERBAL

Of je er nu eentje ophangt, een aantal over je site verspreidt of combineert met andere formules van Den Draad… Een slingerbal brengt meteen sfeer door zijn kleur en organische vorm. En! Kids love it!

OP MAAT

Je eigen Den Draad installatie, bestand tegen weer en wind en gemaakt op maat van jouw locatie. Het vergt enkele maanden monnikenwerk  met veel aandacht voor detail en nuance.  Het resultaat is een een oerdegelijk stuk ambachtelijke schoonheid waar je eindeloos van kan genieten.