AANBOD

PLAYSCAPES

Dit is de mastodont in ons aabod.  64m2 aan speelplezier. Een onafgebroken platform van banden, ballen, netten om eindeloos in rond te springen.  Als je je kids hierin los laat, zie je ze nooit meer terug!

SPEELBEESTEN

Met hun gekke snuitjes hebben ze een aaibaarheidsfactor 10 maar ze dienen toch vooral om op te stuiteren.  Kinderen hebben dit meteen begrepen!  Deze speelbeestjes zijn niet enkel een kleurinjectie op je feest, event of festival… ze hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor jong en oud.

SLINGERBAL

Of je er nu eentje ophangt, een aantal over je site verspreidt of combineert met andere formules van Den Draad… Een slingerbal brengt meteen sfeer door zijn kleur en organische vorm. En! Kids love it!

WORKSHOP

Wat je zelf doet, doe je meestal beter!  In deze workshop krijg je de bouwstenen van Den Draad en mag je zelf aan de slag.  Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar bouwen zo hun eigen loungetoestel… springkasteel… hindernissenparcours…. volgens eigen inzicht en fantasie!

OP MAAT

Je eigen Den Draad installatie, bestand tegen weer en wind en gemaakt op maat van jouw locatie. Het vergt enkele maanden monnikenwerk  met veel aandacht voor detail en nuance.  Het resultaat is een een oerdegelijk stuk ambachtelijke schoonheid waar je eindeloos van kan genieten.